Pojdi na vsebino

Pr’ Noni? Ne, hvala!

Oštarija (izraz, ki naj bi ponazarjal domačnost in prijaznost) Pr’ Noni na Dolgem mostu se šteje med boljše v našem glavnem mestu, v katero predvsem v času kosila zahajajo številni poslovneži različnih branž (med njih štejem tudi politično estrado). Prijetno okolje (OK, skoraj nad glavo imaš avtocesto), velik parkirni prostor in razgiban ambient so njihove prednosti.

Tukaj pa se žal zadeva tudi konča. Oni vroči avgustovski dan, sem bil povabljen na poslovno kosilo, ki se je končalo z velikanskim nategom natakarja, ki ga nisem mogel kar tako požreti. V dobi sodobne komunikacije, sem naslednji dan poiskal njihovo spletno stran in jim poslal “elektronsko” pritožbo. Glede na njihov renome, sem pričakoval njihov hiter odgovor. Po tednu dni si rečem: “OK, poletje je in šefi so na dopustu. Morda mi bodo odgovorili malce kasneje.” Danes smo 20/9 in od pripetljaja Pr’ Noni je že več kot mesec dni, njihovega odgovora pa od nikoder. Dodaten velik minus za to oštarijo.

V dokaz kaj se je zgodilo:

Nona me je nategnila

Mene Pr’ Noni že ne bodo videli upam pa, da se bo še kdo drug zamislil naj njihovim amaterizmom.

Gregor

 • Share/Bookmark

9 Komentarjev

 1. flayoflayo je napisal:

  Svetujem ti, da greš naslednjič v ŠPAJZO. Tam vejo kako in kaj.

  Lp

  20.09.2007 ob 16:57 | Permalink
 2. Miha A.Miha A. je napisal:

  Se strinjam, Špajza je bomba.

  21.09.2007 ob 07:47 | Permalink
 3. Nina je napisal:

  Kje pa je restavracija Špajza?

  21.12.2007 ob 17:12 | Permalink
 4. gregor je napisal:

  na Gornjem trgu. Skoraj čisto na koncu Stare Ljubljane.

  6.01.2008 ob 20:59 | Permalink
 5. El Gurmanos je napisal:

  Si pa res imel smolo. Jaz grem s svojimi poslovnimi partnerji večkrat tja in praviloma jemo ribo ali kaj morskega pa še nikolii nisem bil razočaran. Mogoče bi moral še enkrat probati. In če imaš rad morsko hrano obvezno naroči toplo morsko predjed. Da poližeš prste.

  1.08.2008 ob 09:57 | Permalink
 6. Sara je napisal:

  Se strinjam s tabo. Tud jaz v Noni še nisem bila razočarana. Sicer imam raje meso, tako da je moj favorit biftek po kalabrijsko. Imajo pa tudi tri nove fante ki res obvladajo. Pa da ne omenjam parkinga. Zadnjič sem se pol ure mučila ko sem iskala parking v mestu, tako da sem šla potem kar v avtohišo. Tule pa lepo pred gostilno parkiram kot prava gospa.

  1.08.2008 ob 13:32 | Permalink
 7. Polona je napisal:

  Ja, drži. Še tako uglajena restavracija z odlično hrano pa žal, z napačnimi ali, bog ne daj, z nesramnimi natakarji, izgubi svoj ugled.
  Zaradi nedojemljive nesramnosti natakarice, me Gostilna As v Knaflju ni videla že leta (pa je bila moja priljubljena lokacija).
  Z družbo smo sedeli v sladolednem vrtu (kjer so zame takrat imeli v centru najboljši sladoled) kar nekaj časa. Naročila sem si 2 kepici sladoleda… Ker sem sladkosneda in mi je takrat ravno pasalo, sem si naročila “repete”. Pa mi natakarica reče: “A pa bosta 2 kepici zadost? Se ti ne zdi, da si jih že dovolj pojedla?”
  Imela prav ali ne prav (sem bolj “okrogle” postave), do takrat v življenju še nisem obnemela od šoka. Čeljust mi je dobesedno “padla dol”. Nisem niti vedla, kaj na rečem. Zdaj bi enostavno vstala in odšla do šefa restavracije.
  Od takrat nisem bila več v Asu. In štorijo si bom zapomnila za življenje, da jo bom lahko priovedovala prihodnjim generacijam.

  3.09.2008 ob 20:39 | Permalink
 8. hinavka-dvolična je napisal:

  Flayči, pojma nimaš KAKO in KAJ ter KAM!

  28.09.2008 ob 22:20 | Permalink
 9. andrej je napisal:

  Sta imela pač smolo, jaz še nisem bil razočaran pa sem tam skoraj vsak teden s poslovnimi partnerji. Tudi z družino smo praznovali obletnico in so poskrbeli za vse kot se šika. Je pa res, če ti natakar reče da nečesa nima ne sili z glavo skozi zid.

  1.08.2010 ob 13:40 | Permalink

Pusti komentar

Vaš e-poštni naslov nebo nikoli objavljen oz. posredovan tretji osebi. Obvezna polja so označena z *
*
*
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !